Irigatii complet automatizate Rain Bird

Sisteme de irigatii Rain Bird

         Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri un spatiu verde cu un sistem de irigatii accesibil si eficient, prin instalarea unui nou sistem sau prin retehnologizarea unui sistem vechi. La noi, veti gasi mereu un raspuns la intrebarile dumneavoastra, specialisti care va vor ajuta cu alegerea materialelor si intocmirea proiectului pentru sistemul de irigatii profesional de care aveti nevoie.

        Aspersoare pentru gazon:
Aspersoare tip spray si duze pulverizatoare sau rotative care pot acoperi raze de pana la 7.3m. Aspersoare rotative (rotoare) care pot acoperi raze mari de udare, de pana la 27m.

Aspersorul tip spray pentru gazon poate fi utilizat la irigarea gradinilor rezidentiale, parcuri, sau pentru aplicatii comerciale.

Aspersoarele rotative sau rotoare sunt aspersoare pentru irigatii care asigura raze de peste 5 metri. Rotorul Rain Bird se utilizeaza cu succes pentru toate tipurile de irigatii pentru gazon, irigarea terenurilor de sport ( tenis, fotbal, etc.) sau irigarea parcurilor si a spatiilor publice cu suprafete mari.

       Elemente de automatizare:
Electrovane si programatoare cu alimentare de la retea (220 - 230 V) sau cu functionare pe baterii 9V, cu control local, prin Bluetooth sau chiar prin Internet; senzori de ploaie si camine de vizitare (boxe) pentru electrovalve.

Electrovana sau electrovalva pentru sisteme de irigatii are rol de "robinet automat" care primeste comanda de la programatorul de irigatii, sa porneasca sau sa opreasca alimentarea cu apa pentru o anumita zona de irigat.

Programator irigatii Rain Bird: este un programator cu functionare la 24V (se alimenteaza de la retea 220V-230V), cu transformator inclus si cu posibilitate de montaj la interior sau la exterior. Programatoarele pentru sisteme de irigatii Rain Bird ESP sunt disponibile in variante cu 4, 6 sau 8 zone si inglobeaza functiile unui programator profesional pentru irigat intr-un dispozitiv cu dimensiuni reduse, cu o interfata prietenoasa si foarte simplu de utilizat. Pretul mic, multitudinea de functii si fiabilitatea il fac "cel mai bun programator de irigatii".

      Picurare si microaspersie:
Furtun (tub) de picurare plin (blank) sau cu duze preinstalate, cu compensare de presiune si cu cea mai buna rezistenta UV, anti-crapare si cu cea mai mare grosime a peretelui dintre toate produsele existente pe piata de irigatii. Duze autoperforante cu compensare de presiune si microaspersoare pentru zone de flori, sau jardiniere.

Decizia de a colabora cu noi va va fi rasplatita prin calitatea serviciilor, autenticitatea produselor Rain Bird pe care le montam si nu in ultimul rand prin garantia reala pe care o oferim.

Sistem de irigatii Rain Bird
Sistem de irigatii Rain Bird

Palm Garden va ofera servicii profesionale de amenajari peisagistice, montaj rulouri de gazon, sisteme automatizate de irigatii Rain Bird si comercializam a gama larga de plante decorative.