Plante decorative

Despre Plante:

     Plantele ornamentale de gradina adauga culoare si textura peisajului. In fiecare anotimp frumusetea acestor plante creeaza tablouri minunate. Plantele comercializate de sunt in mare parte importatate de la producatori prestigiosi din Uniunea Europeana, dar si de producatori autohtoni.

     Va oferim plante vesnic verzi (conifere), arbusti ornamentali, arbori, trandafiri, un bogat sortiment de plante cataratoare, plante perene pentru parcuri si gradini. Toate plantele sunt in ghiveci, chiar si cele de dimensiuni foarte mari, ceea ce ofera avantajul de a putea fi plantate pe tot parcursul anului.Indiferent daca aveti gradina cu un spatiu generos sau doar un mic spatiu in curtea casei, cu plantele din magazinul nostru puteti crea un design uimitor transformand orice spatiu intr-un loc minunat, asa cum ati visat dintotdeauna.

Imbinarea diverselor soiuri de flori cu plante perene decorative dau cele mai frumoase decoruri de gradina. Combinate pot creea decoruri in palete minunate de culori care ofera stil si naturalete gradinilor. O gradina decorata cu flori si plante ornamentale pentru fiecare anotimp va reflecta frumusete pe tot parcursul anului.